CCV1813416
CG0402 Vanzare Casa 7 camere Comuna Berceni
135,000 EUR Comision cumpărător 3%
Apartamente de vânzare

Printeaza Oferta

Vanzare Casa 7 camere Comuna Berceni de tip P+1+M in suprafata utila de 359 mp. Imobilul a fost construit in anul 2008 pe un teren de 540 mp, curte libera 400 mp cu o deschidere dubla insumand 45 m.
La parter se afla zona de zi, cu vestibul larg din care se realizeaza accesul catre livingul generos, cu sitting area, dar si cu zona pentru bucatarie. Din living se acceseaza, printr-un hol, 1dormitor, grupul sanitar pentru zona parter si garajul pozitionat in spatele casei.
La etaj gasim 1 living generos cu trecere spre 3 dormitoare, 1 bucatarie si grupul sanitar. Tot din living se realizeaza accesul catre terasa cu vedere spre accesul principal pe proprietate.
La mansarda se afla un Open-space, grupul sanitar si spatii pentru depozitare. Toate cele trei bai ale imobilului sunt foarte spatioase si sunt dotate atat cu cabine de dus, cat si cu cazi de colt.
Proprietatea este libera de orice sarcini.
Finisaje: Scara interioara placata cu granitsi dotata cu mana curenta din inox. Centrala pe gaz VIESSMANN cu instalatie din cupru si calorifere din aluminiu cu robineti termostatati. Geamuri termopan cu profil din PVC. Izolatie termica realizata pe exterior.
Pret achizitie 135000 Euro

Tip locuinţă casa/vila
Nr. camere 7
Nr. băi 3
Etaj Etaj
Suprafaţă utilă 359 mp
Confort
Tip compartimentare
Tip imobil
Nr. niveluri 1
An construcţie 2008
Suprafaţă construită 359 mp
Nr. balcoane 0
  • Disponibilitate proprietate:
Detalii zonă
  • Amenajare strazi: Strazi asfaltate
Dotări
  • Contorizare: Gaze, Apa
  • Mobilat: Nemobilat
  • Dotari imobil: Curte individuala