CCV1815886
CG0407 Inchiriere apartament 6 camere Pache Protopopescu
1,400 EUR Comision cumpărător 50%
Apartamente de vânzare

Printeaza Oferta

Inchiriere apartament 6 camere Pache Protopopescu- Iancului foarte elegant, amenajat foarte frumos si cu bun gust, situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 niveluri, construit in anul 1936, cu structura foarte solida si arhitectura specifica perioadei. Apartamentul are suprafata de 200 mp utili, compartimentati in Living, 5 camere decomandate, hol mare central, o bucatarie cu dinning, baie si grup sanitar, 2 balcoane.
Se inchiriaza complet nemobilat pentru segmentul office. Incalzirea locatiei este asigurata de calorifere racordate la centrala termica proprie, iar pe lista de imbunatatiri regasim ferestre din PVC cu geam termopan, usi de interior din lemn cu sticla, usa metalica securizata parchet clasic raschetat si proaspat paluxat si finisaje de foarte buna calitate.
Un mare avantaj al locatiei il constituie pozitionarea pe o strada linistita, dar centrala, in apropiere de intrarea in Piata Iancului legata foarte bine de orice alt cartier al capitalei prin multiplele mijloace de transport in comun si metrou.
Pretul cerut de proprietar este de 1400 Euro/Luna

Tip locuinţă apartament
Nr. camere 6
Nr. băi 2
Etaj Etaj 3
Suprafaţă utilă 200 mp
Confort 1
Tip compartimentare Decomandat
Tip imobil
Nr. niveluri 3
An construcţie 1936
Suprafaţă construită 200 mp
Nr. balcoane 2
  • Disponibilitate proprietate:
Dotări
  • Contorizare: Gaze, Apa
  • Mobilat: Nemobilat
  • Dotari imobil: Interfon