Complex Rezidential Confort City


Minioraselul Confort City este format din 12 blocuri cu 1.680 de apartamente, la care se adauga parcari, doua minimarketuri, o gradinita, locuri de joaca pentru copii, parcuri si multe alte facilitati pe care va invitam sa le descoperiti chiar la fata locului. Confort City ofera sansa de a locui intr-o zona in care dominanta o vor reprezenta cladirile noi, cu aspect modern, construite la standarde europene, spre deosebire de alte zone ale orasului, unde cladirile noi si vechi se amesteca, care dau senzatia de dezordine si disconfort.

RIN GRAND HOTEL


RIN Grand Hotel Bucuresti este un hotel modern, construit în 2007, cu o gama de servicii adaptate perfect celor care sunt în calatorii de afaceri sau de placere. Aici vei fi ancorat intr-o realitate in care vei simti, pe de o parte pulsul orasului, iar pe de alta parte, caldura unui spatiu intim, potrivit dorintelor tale.

COMPLEX REZIDENTIAL CONFORT PARK


O solutie perfecta pentru a putea locui dincolo de aglomeratia urbana si, in acelasi timp, pentru a fi in apropierea unor magazine ca Practiker si Romstal, precum si a unui hotel ultra modern, care se construieste deja langa Confort Park. Ansamblul este situat in soseaua Vitan-Barzesti, langa targul Autovit, la mica distanta de Piata Unirii, P-ta Alba Iulia si Parcul Tineretului.Confort Park se asorteaza cu cele mai exigente dorinte si vine in intampinarea lor natural, ca o asteptare confirmata.

COMPLEX REZIDENTIAL ASMITA GARDENS


Este un complex rezidential central, situat in zona Tineretului din Bucuresti, care pune la dispozitie apartamente de lux: apartamente studio, apartamente 2 camere – tip A, apartamente 2 camere – tip B, apartamente 3 camere si apartamente 4 camere.Un complex rezidential este cea mai buna alegere pentru o familie fericita. Acest ansamblu rezidential se afla in apropiere de zona Tineretului, Piata Unirii si Splai, o zona linistita care raspunde tuturor cerintelor de confort. Situat pe malul raului Dambovita, pe Splaiul Unirii , langa "Delta" din mijlocul Bucurestiului, in zona Tineretului, iti ofera tot ce ti trebuie pentru o viata…

Complex Rezidential Vitan Residence 2


Privilegiat, modern, relaxat este prezent iîn fiecare apartament al noului ansamblu Vitan Residence 2. Ansamblul de locuin?e Vitan Residence 2 este un proiect în curs de execu?ie în Bucure?ti, în vecinatatea Complexului MALL din Calea Vitan, la 50 de metri de metrou Mihai Bravu, marginit de strazile Motilor si Vitejilor. Vitan Residence 2

Evocasa Selecta


Vino sa locuiesti în centrul atentiei! Paseste cu încredere în universul Evocasa Selecta. Unul dintre cele 77 de apartamente de lux se potriveste sigur dorintelor tale. Apartamente cu stil în centrul Bucurestiului.