CCV1939103
De vanzare apartament 4 camere Mantuleasa/Coposu/Central
116,900 EUR Comision cumpărător 2
Apartamente de vânzare

Printeaza Oferta

Oferta de vanzare, pana pe dete de 31/05/2020
116900 euro
Va oferim spre vanzare un apartament cochet, spatios si luminos, situat pe strada Mantuleasa, in zona centrala a Bucurestiului

Apartamentul este situat la etajul 5 intr-un bloc de 5 etaje + pod ce a fost complet restaurat. Are camere inalte, spatioase si luminoase, cu o compartimentare versatila, respectand functionalitatile asa cum erau ele gandite in perioada interbelica. Renovarea a fost facuta cu mare atentie, folosindu-se materiale de cea mai buna calitate. A fost montata centrala termica de apartament acum doi ani, tamplaria interioara si exterioara a fost reconditionata, imbinand in mod fericit eleganta cladirilor interbelice cu facilitatile locuintelor moderne. Proprietatea este compusa din: 4 camere, o baie si o toaleta de serviciu, o bucatarie, o camara, o camera de serviciu, un hol, un vestibul si un culoar, un balcon. Beneficiaza de asemenea, de o camera de serviciu, in exteriorul apartamentului. Este potrivita atat ca locuinta, cat si ca birou. Cladirea se bucura si de o amplasare ideala, la cateva minute de Centrul vechi, de zona Unirii, dar si de Piata Rosetti sau Universitate. Pentru iubitorii cladirilor interbelice este o ocazie, un apartament renovat intr-o cladire bine intretinuta, aproape de tot ce este important in centrul orasului.

In vecinatate se afla scoli, gradinite si licee, magazine, restaurante si terase. Apropierea de Centrul Vechi ofera solutii pentru petrecerea timpului liber seara sau in weekend.
Pretul apartamentului este de 122000 euro si se vinde exact ca in poze
Cladirea nu se afla pe nici o lista a imobilelor expertizate

Tip locuinţă apartament
Nr. camere 4
Nr. băi 2
Etaj Etaj 5
Suprafaţă utilă 87 mp
Confort 1
Tip compartimentare Semidecomandat
Tip imobil
Nr. niveluri 5
An construcţie 1940
Suprafaţă construită 87 mp
Nr. balcoane 1
  • Disponibilitate proprietate:
Dotări
  • Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
  • Mobilat: Complet
  • Dotari imobil: Interfon, Lift