CCV1966881
De vanzare PENTHOUSE 400 mp ,3 camere, 2 bai -lift in casa
180,000 EUR Comision cumpărător 2
Apartamente de vânzare

Printeaza Oferta

Va propun spre vanzare
Penthouse in bloc nou constructie 2014 situat in zona Piata Progresul , Soseaua Giurgiului sector 4.la etajul 7 mobilat si utilat lux cu designer , aer conditionat , centrala prin condensare (singur pe nivel cu lift in casa) cu o suprafata totala de 400 mp(suprafata totala amprentei blocului) Apartamentul are 116 mp alcatuit din 2 dormitoare dintre care unu cu baie proprie si dresing(cameră separata) living mare cu bucatarie deschisa +un spatiu generos pt depozitare , o alta baie de serviciu si doua holuri cu doua intrari , o intrare cu usa pe la etajul 6 pe scari si alta intrare direct din lift la 7.
Restul suprafetei este terasa mare amenajata cu spatiul de relaxare , foisor ,mese scaune pt loc de luat masa , plante ,sezlonguri pt plaja chiar si o piscina gonflabila pt a te racori in zilele calduroase.
Locuinta este dotata cu supraveghere video si sistem de alarma deasemenea si la parterul blocului este imprejmuita cu camere de supraveghere.
Zona foarte buna. In vecinatate gasim scoli si gradinite chiar langa bloc, complexul piata progresul unde gasim mega image,salon infrumusetare why not, restaurant, banci , farmacie , sali fitness (world class) etc ,deasemeni si statia de metrou Eroii Revoluției (10 min mers pe jos )

Pt mai multe poze si detalii nu ezitati sa ma contactati.
Merita vazut ..Oferta !!! calculat la mp construit !!!

Tip locuinţă apartament
Nr. camere 3
Nr. băi 1
Etaj Etaj 7
Suprafaţă utilă 116 mp
Confort Lux
Tip compartimentare Decomandat
Tip imobil
Nr. niveluri 7
An construcţie 2014
Suprafaţă construită 116 mp
Nr. balcoane 1
  • Disponibilitate proprietate:
Dotări
  • Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
  • Mobilat: Complet
  • Dotari imobil: Interfon, Videointerfon, Lift